BC Group staat voor kwaliteit en persoonlijkheid

Kennis van de markt en haar opdrachtgevers behoort tot de seletiecriteria van onze medewerkers. Stuk voor stuk hoog opgeleide persoonlijkheden met uiteenlopende kennisgebieden, maar allemaal gericht op het recruiteren van goede kandidaten.

Maatschappelijk partner van PEC Zwolle United

BC Group is sinds kort maatschappelijk partner van PEC Zwolle United. Met als doel meer dan alleen werkgever te zijn. Voor mensen en door mensen! Je kunt immers niet jong genoeg beginnen.

Meer weten?

Minder zorgen met meer personeel

De Wet Werk en Zekerheid is van start. Centrum Arbeid en Mobiliteit neemt al uw personeelszorgen uit handen, om te voorkomen dat de flexschil verdwijnt, middels payroll of zoals zij het noemen: Full-Service HRM

Nieuwe (flex) kandidaten met minder kosten? Ga naar Centrum Arbeid en Mobiliteit

Volg BC group Facebook
Volg ons op Facebook

BC Group heeft haar eigen account op Twitter en Facebook.

@LetsWorkBCGroup

@Facebook BCGROUPNL

VorigeVolgende
BC Group op Twitter
Uitgebreid zoeken

Uw weg naar succes

Uw succes valt of staat met de kwaliteit van uw personeel. Dit geldt vanuit de positie van uw afnemers, maar ook vanuit die van de leveranciers en uiteraard de collega’s. Uw organisatie kan alleen maar groeien als uw personeel hieraan meewerkt. Het werkterrein van BC Group is het zoeken naar dé professional die een bijdrage kan leveren aan uw succes.

Wat is succes

Uiteraard bepaalt u dat voor het overgrote deel zelf. U stelt de criteria waarlangs u uw organisatie wilt verbeteren en op welke wijze u uw medewerkers wilt ontwikkelen. Een goede aansluiting vinden tussen kwaliteit van personeel en uw organisatiedoelstellingen is van groot belang. Afstemmen en inregelen zijn de kerntaken van de consultants van BC Group. Wij zullen u in het kort uitleggen hoe een succesvol selectieproces in z’n werk gaat.

In onze visie ligt de nadruk op het menselijk kapitaal, aangezien dit de bindende factor is tussen uw organisatie en uw relaties. De kracht van uw onderneming neemt toe met de kwaliteit van uw medewerkers en de rol die zij binnen het team vervullen. Indien er onverwacht een functie vrijkomt, kan het vinden van de juiste persoon een moeizame en tijdrovende klus zijn. BC Group houdt zich intensief bezig met de werving & selectie van professionals die passen binnen de cultuur van uw organisatie.

Het succes mag blijken uit de inmiddels 35 jaar ervaring in het werven, selecteren en plaatsen van personeel. Door de jaren heen zijn de eerder gerekruteerden deels nu onze nieuwe opdrachtgevers.

Ik wil ook succes!

U zoekt een aantal specialisten en heeft bij succes bij de traditionele werving & selectie bureau's. Neem contact met ons op
Werken aan minder Bijstand

De participatiewet verplicht werkgevers mensen in dienst te nemen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, terwijl dicht bij huis een groot aantal talenten onbenut thuis zitten. Werken aan minder Bijstand is een project dat BC Group samen met PEC Zwolle United en Manpower uitovert voor de gemeente Zwolle. Meer weten?

Ik wil een talent in het bedrijf!

Onze klanten

Contact

Simon Stevinweg 2a
8013 NB Zwolle
Tel. 038 467 4200
Fax. 038 467 4229