BC Group staat voor kwaliteit en persoonlijkheid

Kennis van de markt en haar opdrachtgevers behoort tot de seletiecriteria van onze medewerkers. Stuk voor stuk hoog opgeleide persoonlijkheden met uiteenlopende kennisgebieden, maar allemaal gericht op het recruiteren van goede kandidaten.

Maatschappelijk partner van PEC Zwolle United

BC Group is sinds kort maatschappelijk partner van PEC Zwolle United. Met als doel meer dan alleen werkgever te zijn. Voor mensen en door mensen! Je kunt immers niet jong genoeg beginnen.

Meer weten?

Minder zorgen met meer personeel

De Wet Werk en Zekerheid is van start. Centrum Arbeid en Mobiliteit neemt al uw personeelszorgen uit handen, om te voorkomen dat de flexschil verdwijnt, middels payroll of zoals zij het noemen: Full-Service HRM

Nieuwe (flex) kandidaten met minder kosten? Ga naar Centrum Arbeid en Mobiliteit

Volg BC group Facebook
Volg ons op Facebook

BC Group heeft haar eigen account op Twitter en Facebook.

@LetsWorkBCGroup

@Facebook BCGROUPNL

VorigeVolgende
BC Group op Twitter
Uitgebreid zoeken

Contact

Meer weten over de specifieke diensten van BC Group? Vraag uitgebreide informatie aan.

BC Group is gespecialiseerd in oplossingen voor HR, ofwel personeel en organisatie. Beschouw ons als uw externe P&O afdeling. Waarmee kunnen wij u verder van dienst zijn?

Adres

Simon Stevinweg 2a
8013 NB Zwolle
Postbus 40188
8004 DD Zwolle
Tel: 038 467 4200
Fax: 038 467 4229

Contactformulier

Uiteraard zijn we ook geïntereseerd in uw reactie over onze website, onze diensten en onze bereikbaarheid. Schroom niet uw mening aan ons kenbaar te maken. Wij willen graag leren. Dit kunt u doen via ons contactformulier
Werken aan minder Bijstand

De participatiewet verplicht werkgevers mensen in dienst te nemen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, terwijl dicht bij huis een groot aantal talenten onbenut thuis zitten. Werken aan minder Bijstand is een project dat BC Group samen met PEC Zwolle United en Manpower uitovert voor de gemeente Zwolle. Meer weten?

Ik wil een talent in het bedrijf!

Onze klanten

Contact

Simon Stevinweg 2a
8013 NB Zwolle
Tel. 038 467 4200
Fax. 038 467 4229