BC Group staat voor kwaliteit en persoonlijkheid

Kennis van de markt en haar opdrachtgevers behoort tot de seletiecriteria van onze medewerkers. Stuk voor stuk hoog opgeleide persoonlijkheden met uiteenlopende kennisgebieden, maar allemaal gericht op het recruiteren van goede kandidaten.

Maatschappelijk partner van PEC Zwolle United

BC Group is sinds kort maatschappelijk partner van PEC Zwolle United. Met als doel meer dan alleen werkgever te zijn. Voor mensen en door mensen! Je kunt immers niet jong genoeg beginnen.

Meer weten?

Minder zorgen met meer personeel

De Wet Werk en Zekerheid is van start. Centrum Arbeid en Mobiliteit neemt al uw personeelszorgen uit handen, om te voorkomen dat de flexschil verdwijnt, middels payroll of zoals zij het noemen: Full-Service HRM

Nieuwe (flex) kandidaten met minder kosten? Ga naar Centrum Arbeid en Mobiliteit

Volg BC group Facebook
Volg ons op Facebook

BC Group heeft haar eigen account op Twitter en Facebook.

@LetsWorkBCGroup

@Facebook BCGROUPNL

VorigeVolgende
BC Group op Twitter
Uitgebreid zoeken

Historie van de BC Group

Kennis biedt je de toegang tot de toekomst.

Is historie voorbij, of mag je historie zien als het vertrekpunt van de toekomst. De BC Group is een organisatie die ruim 35 oud is en haar sporen in de trainingen en managementbegeleiding verdiend heeft. Daarmee legt zij meteen de toekomst voor komende jaren. De kennis van de specialisten is actueel en heeft meerdere crisissen overleefd. De opleiding en achtergrond van de consultants worden ingezet om uw organisatie verder te helpen groeien. Of zo als we liever zeggen; klaar te maken voor de toekomst.

BC Group, HR-oplossingen voor werk en gezondheid, al 35 jaar.

  • Trainingen voor commercie en management;
  • Interim-management en coaching;
  • Verzuim- en gezondheidsmanagement.

Personeel is uw sleutel tot succes

De werkervaring van onze consultants leert dat personeel het succes van de onderneming is. Wij gebruiken deze ervaring bij het selecteren van die persoonlijkheid die past bij uw doelstellingen.

Vakverenigingen
Wij zijn aangesloten bij diverse beroeps- en vakorganisaties, waaronder ASTD, VGcT, Noloc a.d.

  • Kwaliteitsbewaking en meetinstrumenten;
  • Re-integratie en Outplacement;
  • Payoll van zieke en gezonde medewerkers.

Ontwikkeling van mensen

Uiteindelijk met als doel uw medewerkers te ontwikkelen, waardoor zij beter in staat zijn hun taken uit te voeren. Gebruik onze kennis en ervaring. Neem contact met ons op!

Werken aan minder Bijstand

De participatiewet verplicht werkgevers mensen in dienst te nemen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, terwijl dicht bij huis een groot aantal talenten onbenut thuis zitten. Werken aan minder Bijstand is een project dat BC Group samen met PEC Zwolle United en Manpower uitovert voor de gemeente Zwolle. Meer weten?

Ik wil een talent in het bedrijf!

Onze klanten

Contact

Simon Stevinweg 2a
8013 NB Zwolle
Tel. 038 467 4200
Fax. 038 467 4229