BC Group staat voor kwaliteit en persoonlijkheid

Kennis van de markt en haar opdrachtgevers behoort tot de seletiecriteria van onze medewerkers. Stuk voor stuk hoog opgeleide persoonlijkheden met uiteenlopende kennisgebieden, maar allemaal gericht op het recruiteren van goede kandidaten.

Maatschappelijk partner van PEC Zwolle United

BC Group is sinds kort maatschappelijk partner van PEC Zwolle United. Met als doel meer dan alleen werkgever te zijn. Voor mensen en door mensen! Je kunt immers niet jong genoeg beginnen.

Meer weten?

Minder zorgen met meer personeel

De Wet Werk en Zekerheid is van start. Centrum Arbeid en Mobiliteit neemt al uw personeelszorgen uit handen, om te voorkomen dat de flexschil verdwijnt, middels payroll of zoals zij het noemen: Full-Service HRM

Nieuwe (flex) kandidaten met minder kosten? Ga naar Centrum Arbeid en Mobiliteit

Volg BC group Facebook
Volg ons op Facebook

BC Group heeft haar eigen account op Twitter en Facebook.

@LetsWorkBCGroup

@Facebook BCGROUPNL

VorigeVolgende
Bel me terug
Wil je meer informatie of ben je geintresseerd? Vul dan onderstaand je naam en telefoon nummer in, en wij bellen je zo snel mogelijk terug.
Of bel 038-467 4200
BC Group op Twitter

HR Oplossingen

De kracht van een onderneming neemt toe met de kwaliteit van haar medewerkers. Sterker nog, het menselijk kapitaal is voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor het succes van een onderneming. Zodoende is een professionele en flexibele personele organisatie een zeer belangrijke succesfactor.

Topprestaties worden geleverd door mensen die met de juiste talenten op de juiste plaats zitten, uw organisatie binnenkomen, of uitstromen. Maar ook door mensen die hun talenten uitbouwen. Met de HR Oplossingen van BC Group stuurt u gericht op de in-, door- en uitstroom van personeel maar ook op de ontwikkeling van de talenten in uw organisatie. Kenmerkend voor onze dienstverlening is de persoonlijke aanpak en het bieden van oplossingen passend bij uw specifieke situatie. Zo willen we aansluiten bij de vraag van de werkgever, maar zeker ook bij die van de werknemer en rekening houden met de situatie van het moment. Enerzijds helpen we de werkgever te ontzorgen door - via payrolling - alle werkgeversverplichtingen van hem over te nemen en anderzijds zorg en aandacht te besteden aan de werknemers die zich willen blijven ontwikkelen, dreigen ziek te worden, vastgelopen zijn of die op zoek willen gaan naar ander werk.

Onze kernactiviteiten

Werken aan minder Bijstand

De participatiewet verplicht werkgevers mensen in dienst te nemen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, terwijl dicht bij huis een groot aantal talenten onbenut thuis zitten. Werken aan minder Bijstand is een project dat BC Group samen met PEC Zwolle United en Manpower uitovert voor de gemeente Zwolle. Meer weten?

Ik wil een talent in het bedrijf!

Onze klanten

Contact

Simon Stevinweg 2a
8013 NB Zwolle
Tel. 038 467 4200
Fax. 038 467 4229