BC Group staat voor kwaliteit en persoonlijkheid

Kennis van de markt en haar opdrachtgevers behoort tot de seletiecriteria van onze medewerkers. Stuk voor stuk hoog opgeleide persoonlijkheden met uiteenlopende kennisgebieden, maar allemaal gericht op het recruiteren van goede kandidaten.

Maatschappelijk partner van PEC Zwolle United

BC Group is sinds kort maatschappelijk partner van PEC Zwolle United. Met als doel meer dan alleen werkgever te zijn. Voor mensen en door mensen! Je kunt immers niet jong genoeg beginnen.

Meer weten?

Minder zorgen met meer personeel

De Wet Werk en Zekerheid is van start. Centrum Arbeid en Mobiliteit neemt al uw personeelszorgen uit handen, om te voorkomen dat de flexschil verdwijnt, middels payroll of zoals zij het noemen: Full-Service HRM

Nieuwe (flex) kandidaten met minder kosten? Ga naar Centrum Arbeid en Mobiliteit

Volg BC group Facebook
Volg ons op Facebook

BC Group heeft haar eigen account op Twitter en Facebook.

@LetsWorkBCGroup

@Facebook BCGROUPNL

VorigeVolgende
Bel me terug
Wil je meer informatie of ben je geintresseerd? Vul dan onderstaand je naam en telefoon nummer in, en wij bellen je zo snel mogelijk terug.
Of bel 038-467 4200
BC Group op Twitter

Payrolling

Centrum Arbeid en Mobiliteit is een organisatie gespecialiseerd in het leveren van payroll services, gevestigd in Zwolle en maakt deel uit van de BC Group BV.

Kenmerkend voor onze dienstverlening is de persoonlijke aanpak en het bieden van oplossingen passend bij uw specifieke situatie. De snelheid waarmee wij kunnen handelen is één van onze speerpunten. Door onze ervaring op het gebied van payrolling zijn wij in staat snel en adequaat te handelen en zijn wij voor veel bedrijven al een betrouwbare partner.

Uw voordelen

  • Geen werkgeversrisico's meer
  • Vereenvoudiging loonbetalingen
  • Geen ziekteverzuim en ARBO meer
  • Eenduidig overzicht in kosten
  • Juridisch ondersteuning
  • Online overzichten lonen en betalingen
  • Voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Minder administratie

Hoe werkt payrolling

Als ondernemer beseft u maar al te goed hoe belangrijk focus en effectiviteit is. U wilt zich kunnen concentreren op het ondernemen en zich liever niet bezighouden met allerlei administratieve zaken.

Wanneer u uw werkgeverszaken zelf behartigt, heeft u naast veel eigen tijd, een accountant, arbodienst en verzekering nodig. Dit brengen wij voor u terug tot één loket en zodoende één inkoopfactuur. U houdt tijd en geld over en kunt datgene doen waar u goed in bent.

Bij payrolling nemen wij alle administratieve zaken uit handen die komen kijken bij het in dienst houden en nemen van personeel. En tal van arbeidsrechterlijke risico’s van de werkgever ten aanzien van arbeidscontracten, ziekte, loondoorbetaling en proeftijden. Uw werknemers blijven gewoon voor u werken, maar omdat wij het juridisch werkgeverschap dragen kunnen wij alle administratieve zaken voor u regelen.

Hierdoor ontdoet u zich van alle specialistische juridische en administratieve aangelegenheden zoals de salarisadministratie, afdracht van sociale premies en bijvoorbeeld pensioenen.

Een ander bijkomend voordeel voor u is dat uw personeel niet meer verloont hoeft te worden onder de specifieke CAO van uw bedrijfstak. Het is zeker wel mogelijk maar u kunt ervoor kiezen ervan af te wijken. Hierdoor bent u niet meer verplicht af te dragen aan bijvoorbeeld sectorfondsen en collectieve pensioenvoorzieningen en de verplichting om doorgaans rigide loonschalen te hanteren.

Centrum Arbeid en Mobiliteit helpt u graag verder. U houdt zelf de regie in handen en kunt doen waar u goed in bent. Wij garanderen zorgvuldig werk en 100% zekerheid dat alle zaken volgens de wettelijke en fiscale eisen geregeld worden.

Payrolling maakt het hebben van personeel weer aantrekkelijk

  • Eenvoudig en duidelijk
  • Ondernemen wordt weer leuk

Payrollen kan voor zieke en gezonde medewerkers. Ziek als met meer dan 3 tot 6 maanden arbeidsongeschikt is en outplacement een betere oplossing lijkt. Gezond geldt voor iedere werkgever en werknemer in Nederland.

Meer informatie over payroll? Ga naar de site van Centrum Arbeid en Mobiliteit

Werken aan minder Bijstand

De participatiewet verplicht werkgevers mensen in dienst te nemen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, terwijl dicht bij huis een groot aantal talenten onbenut thuis zitten. Werken aan minder Bijstand is een project dat BC Group samen met PEC Zwolle United en Manpower uitovert voor de gemeente Zwolle. Meer weten?

Ik wil een talent in het bedrijf!

Onze klanten

Contact

Simon Stevinweg 2a
8013 NB Zwolle
Tel. 038 467 4200
Fax. 038 467 4229