BC Group staat voor kwaliteit en persoonlijkheid

Kennis van de markt en haar opdrachtgevers behoort tot de seletiecriteria van onze medewerkers. Stuk voor stuk hoog opgeleide persoonlijkheden met uiteenlopende kennisgebieden, maar allemaal gericht op het recruiteren van goede kandidaten.

Maatschappelijk partner van PEC Zwolle United

BC Group is sinds kort maatschappelijk partner van PEC Zwolle United. Met als doel meer dan alleen werkgever te zijn. Voor mensen en door mensen! Je kunt immers niet jong genoeg beginnen.

Meer weten?

Minder zorgen met meer personeel

De Wet Werk en Zekerheid is van start. Centrum Arbeid en Mobiliteit neemt al uw personeelszorgen uit handen, om te voorkomen dat de flexschil verdwijnt, middels payroll of zoals zij het noemen: Full-Service HRM

Nieuwe (flex) kandidaten met minder kosten? Ga naar Centrum Arbeid en Mobiliteit

Volg BC group Facebook
Volg ons op Facebook

BC Group heeft haar eigen account op Twitter en Facebook.

@LetsWorkBCGroup

@Facebook BCGROUPNL

VorigeVolgende
Bel me terug
Wil je meer informatie of ben je geintresseerd? Vul dan onderstaand je naam en telefoon nummer in, en wij bellen je zo snel mogelijk terug.
Of bel 038-467 4200
BC Group op Twitter

Trainingen

Wij verzorgen al meer dan 32 jaar trainingen. De kracht van de training is in al die jaren toegenomen, door de economische trends, maar ook door de inzet van de trainers, die uit de praktijk en in de praktijk hebben geleerd. Daardoor is ons bureau één van de meest professionele bureaus van Nederland en mag zij zich een top 5 speler noemen.

Wij verzorgen trainingen op het gebied van;

  • Management;
  • Verkoop;
  • Communicatie.

Daag ons uit, uw personeel en leidinggevende zo op te lijnen dat zij meer redement gaan maken. Ga naar BC Group Trainingen

Werken aan minder Bijstand

De participatiewet verplicht werkgevers mensen in dienst te nemen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, terwijl dicht bij huis een groot aantal talenten onbenut thuis zitten. Werken aan minder Bijstand is een project dat BC Group samen met PEC Zwolle United en Manpower uitovert voor de gemeente Zwolle. Meer weten?

Ik wil een talent in het bedrijf!

Onze klanten

Contact

Simon Stevinweg 2a
8013 NB Zwolle
Tel. 038 467 4200
Fax. 038 467 4229