BC Group staat voor kwaliteit en persoonlijkheid

Kennis van de markt en haar opdrachtgevers behoort tot de seletiecriteria van onze medewerkers. Stuk voor stuk hoog opgeleide persoonlijkheden met uiteenlopende kennisgebieden, maar allemaal gericht op het recruiteren van goede kandidaten.

Maatschappelijk partner van PEC Zwolle United

BC Group is sinds kort maatschappelijk partner van PEC Zwolle United. Met als doel meer dan alleen werkgever te zijn. Voor mensen en door mensen! Je kunt immers niet jong genoeg beginnen.

Meer weten?

Minder zorgen met meer personeel

De Wet Werk en Zekerheid is van start. Centrum Arbeid en Mobiliteit neemt al uw personeelszorgen uit handen, om te voorkomen dat de flexschil verdwijnt, middels payroll of zoals zij het noemen: Full-Service HRM

Nieuwe (flex) kandidaten met minder kosten? Ga naar Centrum Arbeid en Mobiliteit

Volg BC group Facebook
Volg ons op Facebook

BC Group heeft haar eigen account op Twitter en Facebook.

@LetsWorkBCGroup

@Facebook BCGROUPNL

VorigeVolgende
BC Group op Twitter
Uitgebreid zoeken

Partners van BC Group

Succesvol werken doe je niet alleen. Wij hebben een aantal krachtige partijen gezocht om onze dienstverlening verder te versterken.

Kenmerkend voor de dienstverlening van BC Group BV is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden HR oplossingen op het gebied van werk en gezondheid.

Maar we weten ook dat er meer nodig is voor succes. Om dat doel te bereiken heb je sterke partners nodig. Zodoende werken we intensief samen met onze partners om u een compleet pakket van diensten te kunnen aanbieden. Hiermee bieden wij u one stop shopping.

Onze partners helpen u als opdrachtgever verder. Zij bieden u kennis en diensten, die u nodig heeft om snel en efficiënt te kunnen handelen bij vraagstukken omtrent werk en gezondheid. Het zijn specialisten op hun vakgebied. Samen met onze partners zijn we in staat complete trajecten aan te bieden tegen concurrerende prijzen.

Onze partners

Werken aan minder Bijstand

De participatiewet verplicht werkgevers mensen in dienst te nemen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, terwijl dicht bij huis een groot aantal talenten onbenut thuis zitten. Werken aan minder Bijstand is een project dat BC Group samen met PEC Zwolle United en Manpower uitovert voor de gemeente Zwolle. Meer weten?

Ik wil een talent in het bedrijf!

Onze klanten

Contact

Simon Stevinweg 2a
8013 NB Zwolle
Tel. 038 467 4200
Fax. 038 467 4229