BC Group staat voor kwaliteit en persoonlijkheid

Kennis van de markt en haar opdrachtgevers behoort tot de seletiecriteria van onze medewerkers. Stuk voor stuk hoog opgeleide persoonlijkheden met uiteenlopende kennisgebieden, maar allemaal gericht op het recruiteren van goede kandidaten.

Maatschappelijk partner van PEC Zwolle United

BC Group is sinds kort maatschappelijk partner van PEC Zwolle United. Met als doel meer dan alleen werkgever te zijn. Voor mensen en door mensen! Je kunt immers niet jong genoeg beginnen.

Meer weten?

Minder zorgen met meer personeel

De Wet Werk en Zekerheid is van start. Centrum Arbeid en Mobiliteit neemt al uw personeelszorgen uit handen, om te voorkomen dat de flexschil verdwijnt, middels payroll of zoals zij het noemen: Full-Service HRM

Nieuwe (flex) kandidaten met minder kosten? Ga naar Centrum Arbeid en Mobiliteit

Volg BC group Facebook
Volg ons op Facebook

BC Group heeft haar eigen account op Twitter en Facebook.

@LetsWorkBCGroup

@Facebook BCGROUPNL

VorigeVolgende
BC Group op Twitter
Uitgebreid zoeken

Stichting de Nieuwe Kruier biedt Kanjers!

Wie zijn wij

Stichting de Nieuwe Kruier is opgericht door drie specialisten op het gebied van Werk en Gezondheid. De oprichters van de stichting willen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt o.a. inzetten op maatschappelijke, positieve maar verdwenen banen. Hierbij valt te denken aan de koffiejuffrouw, kantinemedewerkster en de (nieuwe) kruier.

De participatiewet is met ingang van 1 januari 2015 van kracht geworden. Deze wet zorgt er voor dat medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt niet langer in sociale werkplaatsen terecht komen, maar moeten werken bij reguliere werkgevers. De stichting heeft als doel om deze mensen met een arbeidsbeperking te laten deelnemen aan de arbeidsmarkt. Elk van de oprichters heeft specifieke vakkennis op gebied van werk en gezondheid. Door deze unieke combinatie kunnen mensen met een arbeidsbeperking uitstekend begeleidt en getraind worden.


Goed Werknemerschap

Stichting de Nieuwe Kruier biedt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te laten zien dat zij, ondanks zijn/haar rugzak, goede werknemers zijn. De Nieuwe Kruier biedt deze talenten de training Goed Werknemerschap aan om te laten zien dat zij gemotiveerde werknemers zijn. Het "Goed Werknemerschap" is ontstaan omdat veel MKB bedrijven mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans willen geven in hun bedrijf, maar geen vat kunnen krijgen op de ‘juiste’ medewerker. Ze willen graag mensen die beschikken over de juiste houding en gedrag. In een korte training worden de, voor alle MKB-ers, relevante aspecten van houding en gedrag onder de loep genomen. Goed Werknemerschap beoogt niets meer en niets minder te zijn dan een bewijs dat de (toekomstige) werknemer of stagiaire beschikt over de juiste werkhouding. De training duurt 5 dagen en bestaat uit diverse fysieke activiteiten.

Wat bieden wij?


Op ieder potje past een dekseltje. De kunst is om de juiste match te vinden. Stichting de Nieuwe Kruier biedt gemotiveerde kanjers die het certificaat Goed Werknemerschap hebben behaald. Met het certificaat laten deze kanjers zien dat zij voldoen aan de eisen waaraan een goede werknemer moet voldoen. Wij bieden deze kanjers aan om u te laten zien dat zij meerwaarde kunnen hebben voor uw organisatie. Het is aan u om de juiste kanjer uit te zoeken. Selecteer in onze zoekmachine uw matchcriteria en vind de kanjer die bij uw organisatie past!


 

Werken aan minder Bijstand

De participatiewet verplicht werkgevers mensen in dienst te nemen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, terwijl dicht bij huis een groot aantal talenten onbenut thuis zitten. Werken aan minder Bijstand is een project dat BC Group samen met PEC Zwolle United en Manpower uitovert voor de gemeente Zwolle. Meer weten?

Ik wil een talent in het bedrijf!

Onze klanten

Contact

Simon Stevinweg 2a
8013 NB Zwolle
Tel. 038 467 4200
Fax. 038 467 4229