BC Group staat voor kwaliteit en persoonlijkheid

Kennis van de markt en haar opdrachtgevers behoort tot de seletiecriteria van onze medewerkers. Stuk voor stuk hoog opgeleide persoonlijkheden met uiteenlopende kennisgebieden, maar allemaal gericht op het recruiteren van goede kandidaten.

Maatschappelijk partner van PEC Zwolle United

BC Group is sinds kort maatschappelijk partner van PEC Zwolle United. Met als doel meer dan alleen werkgever te zijn. Voor mensen en door mensen! Je kunt immers niet jong genoeg beginnen.

Meer weten?

Minder zorgen met meer personeel

De Wet Werk en Zekerheid is van start. Centrum Arbeid en Mobiliteit neemt al uw personeelszorgen uit handen, om te voorkomen dat de flexschil verdwijnt, middels payroll of zoals zij het noemen: Full-Service HRM

Nieuwe (flex) kandidaten met minder kosten? Ga naar Centrum Arbeid en Mobiliteit

Volg BC group Facebook
Volg ons op Facebook

BC Group heeft haar eigen account op Twitter en Facebook.

@LetsWorkBCGroup

@Facebook BCGROUPNL

VorigeVolgende
BC Group op Twitter
Uitgebreid zoeken

Mobiliteit vanuit de Overheid

Binnen de diverse organisatie binnen de overheid moet drastisch worden bezuinigd. Wat veelal ten koste gaat van banen die al lang bestaan. Na het verwerken van het slechte nieuws moet werk gemaakt worden van mobiliteit. Met de partners Centrum voor Arbeid en Mobiliteit, als sinds jaar en dag de expert op het gebied van mobiliteit van medewerkers en BC Group, is een platform ontwikkeld waarbij werkgevers en werknemers elkaar kunnen vinden. Want juist ook hier zit een schat aan ervaring waar het MKB in Nederland gerust op zit te wachten.

Voor werkgevers het platform om goede en gemotiveerde medewerkers te vinden. Voor werknemers binnen de overheid het platform om zich te orienteren op een buiten. Aan u de keus om elkaar te vinden.

 

Verbinden

Met alle zekerheid van dien, was het niet eens zo noodzakelijk om verbindingen te leggen. Dus zijn veel van de kandidaten uit uw branche niet ingeschreven bij de mobiliteitsplatforms als LinkedIn. Toch is het zeer verstandig om dit te doen. Immers nieuwe en potentiele werkgevers gebruiken de sociale media eens te meer om nieuwe kandidaten te vinden. Daarom heeft BC Group in deze database niet alleen de koppeling gemaakt naar uw LinkedIn profiel, maar wil zij ook werkgevers trekken om in de database net iets duidelijker en makkelijker te zoeken naar geschikte en passende kandidaten.

Wij leggen voor u graag de verbindingen naar uw nieuwe werkgever.

Toppers voor een goede prijs!

Door de jarenlange ervaring en de goede opleidingen biedt de overheid geschikte kandidaten aan voor uw bedrijf. Veelal zijn de kandidaten goed geschoold en hebben zij uitdagende functies en taken gehad. Maar zijn ze daarom niet veel te duur?

Dat zou kunnen. De arbeidsvoorwaarden binnen de overheid waren over het algemeen goed te noemen. Echter om mobiliteit te bevorderen heeft de overheid ook spelregels bedacht om dit te bevorderen. BC Group maakt de match met de passende kandidaat en kijkt samen met u wat er nodig om uw topper (financieel) passend te maken voor uw bedrijf. Wij regelen het vervolgens allemaal voor u in.

Ik wil ook graag een passende kandidaat!

Werken aan minder Bijstand

De participatiewet verplicht werkgevers mensen in dienst te nemen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, terwijl dicht bij huis een groot aantal talenten onbenut thuis zitten. Werken aan minder Bijstand is een project dat BC Group samen met PEC Zwolle United en Manpower uitovert voor de gemeente Zwolle. Meer weten?

Ik wil een talent in het bedrijf!

Onze klanten

Contact

Simon Stevinweg 2a
8013 NB Zwolle
Tel. 038 467 4200
Fax. 038 467 4229